Bernadet Haveman

Trainer, coach en procesbegeleider

“De vragen, onzekerheden en processen van de individuele deelnemers zijn stuk voor stuk uniek en tegelijkertijd zo herkenbaar. Verhalen en ervaringen die raken. Verhalen en ervaringen waar zij en wij op voort kunnen bouwen.

Ik ben onder de indruk van de snelheid waarmee er aan veiligheid en vertrouwen is gewerkt in de groepen. Met oprecht aandacht voor elkaar en een grote bereidheid om elkaar voort te stuwen en samen te werken. We staan stil, mijmeren, praten én doen leuke uitdagende activiteiten. De afwisseling hierin is een fantastische manier om over jezelf te leren en te leren van elkaar. Iedereen doet mee. Iedereen is onderdeel van het geheel, met ruimte voor alles wat er is. … En op het moment dat het talent benoemd en herkend is…, tja dan komt een hoop energie los! Heel inspirerend. Het zet de deelnemers en onszelf echt aan om een plek of context te vinden waar dit talent het beste tot recht kan komen.

In ‘On Track’ word je uitgedaagd om voor de dag te komen en de dingen te gaan doen die bij je horen, de dingen die voor jou wezenlijk kloppen. Dus wat, hóe én waarom.”