Arjan Broer

Verbinder en stadsmakker

Ik ben oprichter en eigenaar van HeelBreed. Als sociaal ondernemer zoek ik met de mensen om me heen naar innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de regio Zwolle.

Verbinden, aanjagen, motiveren en inspireren; dat is wat ik doe. Ik geloof in een samenleving waarin mensen meer samen leven en meer samen aanpakken. Ik daag mensen graag uit om hun talent, kennis en vaardigheden – hun sociale overwaarde – te gebruiken in verbinding met anderen.

U kunt bij mij terecht voor het ontwikkelen, aanjagen en uitvoeren van allerlei projecten waarbij het stimuleren van eigen kracht belangrijk is.
Samen werken we aan aan de doelen die gesteld zijn. Samen werken we aan positieve verandering.

Ik kan er slecht tegen als mensen langs elkaar heen leven en/of elkaar in diskrediet brengen. De mens is van nature een sociaal wezen. Met elkaar geven we ons leven vorm. Wat is het leven waard als je niets met een ander kunt delen? Met andere woorden: van elkaar moeten we het hebben!

Ieder mens heeft het recht om zich ten volle te kunnen ontwikkelen en ontplooien. Bij veel mensen komt dit door allerlei omstandigheden in het gedrang. Iedereen heeft een talent. De inzet van dat talent van iemand is heel belangrijk. Wie vanuit zijn/haar talent werkt zet zichzelf krachtig neer, wordt hier blij van en is van toegevoegde waarde voor de samenleving.

Mijn talent is verbinden. Dat zet ik graag in om de wereld op duurzame wijze meer leefbaar te maken!