Coaching in duurzame verandering

De huidige ongewone tijd met vele veranderingen doet meer dan ooit een appèl op onszelf.
Als jij je niet meer wilt laten leiden door anderen of door de waan van de dag en zelf aan het roer van je leven wilt staan is de eerste stap het opdoen van zelfkennis.
Ontdek wie jij in wezen bent, ‘waar jíj van bent’, wat je beweegt en wat jij teweeg wilt brengen. Wat inspireert je, waar krijg je energie van en hoe wil je anderen inspireren? Waar ben jij niet van? Wat ligt je niet?
De antwoorden op deze vragen geven jou richting. Het is je kompas hoe je het beste uit jezelf kan halen, hoe je jouw eigenaarschap kunt vergroten en echt verantwoordelijkheid kunt nemen voor de dingen die je doet en die voor jou belangrijk zijn. Jezelf leiden en richting geven. Verantwoordelijkheid nemen vanuit jouw visie en waarden.

Duurzame verandering begint echt bij jezelf. Allereerst door de situatie waarin je je bevindt te aanvaarden zoals die is. Pas als echt gezien en gevoeld wordt op een diepe laag in jouzelf waar aanvaarden bij jou over gaat – inclusief aanvaarden wat je moeilijk kunt aanvaarden – pas dan kan de weg van duurzame verandering ingeslagen worden. Wij nemen je graag mee in dit proces. Dat kan door deel te nemen aan onze (kleine) groepstrajecten in persoonlijke ontwikkeling, maar evenzogoed in individuele coaching. Wij hebben veel ervaring in 1-op-1 begeleiding bij levensloop- en loopbaanvragen, (persoonlijk en/of authentiek) leiderschap, ontslag en outplacement, re-integratie en ondernemerschap.
Wil je met je team aan de slag? Dat kan natuurlijk ook!
Lees verder op onze coachingpagina voor meer informatie over diverse thema’s.