Cibap Next en DVZ ‘Werken vanuit talent’ aan Project T

Dit voorjaar startte de samenwerking van Cibap Next en Droom van Zwolle. Vanuit de visie dat een ieder moet doen waar hij/zij goed in is zijn twee sporen samen gekomen in één programma. Een programma voor jongeren en jongvolwassenen die willen werken aan creatieve skills én persoonlijke ontwikkeling. Vier mensen van Cibap hebben deelgenomen aan een maatwerkprogramma ‘Werken vanuit je talent’ om onze werkwijze te ervaren en om met elkaar tot een programma-ontwerp te komen. Gaandeweg de projectbegeleiding van Werken vanuit je talent is Project T tot stand gekomen: een gaaf programma dat helemaal past in deze tijd die om bezinning, vernieuwing en creativiteit vraagt. Project T neemt het individuele natuurlijke talent en inspiratie als vertrekpunt. Met behulp van groepssessies en persoonlijke begeleiding leren deelnemers zich te manifesteren op een manier die ‘eigen’ is, die gericht is op kansen en mogelijkheden voor de toekomst.
Wij starten regelmatig met nieuwe groepen Werken vanuit je talent. Heb je hier belangstelling voor, laat dan snel van je horen. Wil je liever met je eigen team een dergelijk programma volgen? Natuurlijk kan dat ook, wij maken graag een planning en programma op maat.
Werken vanuit je talent is een verdiepend ontwikkelprogramma waarin je niet alleen meer leert over jouw inspiratiekant, maar ook goed leert hoe je dit in de praktijk kunt toepassen. Jouw vragen, je talent en je visie zijn belangrijke richtinggevers. Als vanzelf ontstaan gedurende de looptijd (groeps)projecten waarbij je door ons begeleid wordt om vanuit een echte vernieuwingsimpuls je bijdrage te leveren aan je werk en de wereld om je heen.