“Ontzettend verrijkend”
Tilmar Junius – Hoofd Pop & Jazz ArtEZ

Verrijkend

Ik heb het Xperiment als ontzettend verrijkend ervaren. Mijn leidinggevende heeft mij aangedragen. Ik had er zelf niet meteen aan gedacht, had zoiets nog nooit gedaan. Ik ben ontzettend blij dat ik heb meegedaan.

Mijn talent is ruimtegever. Ik creëer vanuit mijn talent ruimte voor andere mensen om te functioneren en de dingen te doen die ze graag willen doen. Mijn tegenkracht staat hier enigszins haaks op, in die zin dat ik nog wel eens te veel wil overleggen, wil kortsluiten, draagvlak wil creëren. Die zit soms het ruimte geven in de weg.

Prettig om te kunnen praten met anderen

Wat ik als heel waardevol en prettig heb ervaren is het goed en vertrouwd kunnen praten met de andere deelnemers. Allerlei verschillende mensen uit andere organisaties in de stad. Daardoor word je iedere keer weer op andere gedachten gezet en worden dingen weer van andere kanten belicht.

Mijn opbrengst

Mijn belangrijkste oogst is dat ik veel bewuster ben geworden ten aanzien van allerlei processen bij het samenwerken en leidinggeven aan mensen. Ik heb de hoop dat ik daar in de toekomst meer gemakkelijk mee om kan gaan.
Als project heb ik gekozen het opzetten van samenwerkingsprojecten met instanties en partijen in de stad, juist buiten het conservatorium. Er is een groot investeringsplatform vastgesteld, waar hopelijk zo veel mogelijk spelers uit Zwolle en ruime omgeving zich bij aan zullen sluiten.