Bewust regiolokaal. Betrokken en lekker duurzaam.

Wij dromen van een duurzame en betrokken regiolokale samenleving en daarom werken wij uitsluitend met talenten en leveranciers om ons heen. Met de realisatie van Droom van Zwolle hebben wij consequent ‘duurzaamheid’, ‘betrokkenheid’ ‘regiolokaal’ en ‘groei en ontwikkeling’ doorgevoerd in alle aspecten van ons bedrijf. Inmiddels hebben wij een warm netwerk om ons heen met hele toffe mensen en hele goede leveranciers.

Wat dichtbij aanwezig is hoef je niet van ver te halen. Het is in de 7½ jr dat wij onze locatie aan de Koestraat hebben werkelijk nog niet voorgekomen dat iets niet beschikbaar was in de buurt. Alles is er dus al. In en om ons heen.
Het is fijn om met ZZP-ers of (kleine) ondernemers te werken die met passie aan het werk zijn, die dezelfde idealen voor ogen hebben en om elkaar voort te stuwen. Met elkaar kunnen we impact maken!

Onze vaste leveranciers van (h)eerlijke lunches bevinden zich in een straal van een paar honderd meter om ons heen. De gasten van Droom van Zwolle kunnen kiezen uit het speciaal voor ons samengestelde aanbod van Piccolini, Anne en Max, Engel Winkelcafé en Gooody Foods. Alle lunches zijn verrukkelijk vegetarisch. Ook dat is bewustzijnsontwikkeling en een bewuste keuze van Droom van Zwolle. Om onze gasten te laten ervaren hoe heerlijk eten kan zijn zonder gebruik te maken van vlees- of visproducten.