Anja de Lange brengt Positiviteit

Anja weet als geen ander hoe ze sfeer kan maken en zaken kan relativeren. Een verademing voor iedereen die wel een beetje licht en luchtigheid kan gebruiken.

“Geen gezeur, Je moet zelf de slingers ophangen.”

De rol van Chef Locatie, aanspreekpunt, regelaar, conciërge en alles wat in die richting komt is haar op het lijf geschreven. Anja ziet direct wat er nodig is en ze ziet en hoort jou. Jongeren of zakenmensen, het maakt niet uit. Bij Anja voelt iedereen zich op zijn/haar gemak. Ze is een netwerker met een groot sociaal hart. Ze heeft altijd een luisterend oor, heeft geweldige humor, is oprecht en betrokken. Ze bruist van energie en komt direct in actie om dingen voor je te regelen en voor je te zorgen. Hatseflats, dat is typisch Anja.

Afgelopen jaren volgde ze cursussen Sociale Psychologie en Kinderpsycholgie. Omdat ze nieuwsgierig is, wil weten hoe het zit en graag leest en leert.
Anja is veelzijdig en een kei in organisatorische en administratieve ondersteuning. Zoek je ‘een handige Harriët’ dan zit je helemaal goed bij haar. Schilderen, timmeren en allerhande klussen. Ze kan het, ze doet het en ze geniet ervan!

Anja is bereikbaar via e-mail: anjadelange@hetnet.nl