Workshop

We geloven in de kracht van spelen. Even uit ons dagelijkse patroon, jezelf stretchen en kijken wat het met je doet. Ilse Horstman laat je improviseren en wakkert je creativiteit aan. Tijdens deze dagworkshop maak je kennis met de fijne kneepjes van deze vorm van theater. Door je fantasie te gebruiken kan iedereen improviseren ook al heb je nog nooit iets met theater gedaan. Je gaat ervaren door direct te doen, in plaats van eerst na te denken. Hierdoor ontstaat er een flinke dosis energie, inspiratie, positieve interactie maar bovenal heel veel plezier! Ontdek wat dit kan bijdragen in je werk en je dagelijks leven.

We bieden deze workshop qua kosten laagdrempelig aan, omdat we het graag samen binnen Droom van Zwolle uit willen proberen. Doe ook mee!

Trainer

Ilse Horstman acteert, verwoordt en entertaint. Als trainingsacteur wordt ze gevraagd voor congressen, trainingen en workshops waar ze werkt aan bewustwording en gedragsveranderingen. Ze is de stem achter verschillende commercials, bedrijfsfilms en promo’s. Naast haar eigen bedrijf ‘Uitgesproken Ilse’ entertaint ze al 15 jaar in Theater Restaurant Lokate. Maar het meeste werkt ze samen met Vince van Leth, beter bekend als De Vermakelaar.

Praktisch

 • Datum

  3 september 2015 van 10.00 – 12.30 uur met aansluitend een lunch.

 • Groepsgrootte
  Maximaal 20 personen.
 • Locatie

  Droom van Zwolle, Koestraat 35 in Zwolle

 • Kosten workshop
  € 35,- excl. BTW


  Hierin is opgenomen:

  1 ochtend training
  locatiekosten,
  catering waaronder koffie/thee en een
  (h)eerlijke lunch

Ik meld mij aan

© Copyright - Droom van Zwolle