Inspiratiebijeenkomsten

4 keer per jaar, bij iedere wisseling van het seizoen organiseren we een Inspiratiebijeenkomst met een (h)eerlijk ontbijt. De Inspiratiebijeenkomsten zijn interactief en worden verzorgd door gastsprekers uit onze regio. Met onderwerpen die ons raken, passend bij de seizoenen.

InspiratieCafé

Ieder kwartaal organiseren we een Inspiratiecafé voor leden van onze community en hun introducé. Onder het genot van een hapje en drankje kun je elkaar beter leren kennen. Wij vinden het leuk om je tijdens de borrel even aan het denken te zetten. Zo kom je, ook met het glas in de hand, tot nieuwe inzichten. Ook omlijsten we de Inspiratiecafé’s met muziek, zang of poëzie. Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt om daar invulling aan te geven? Dan horen wij dat natuurlijk graag!

In ’t Licht

Voor elke Droomborrel zetten we een abonnementhouder ‘In ‘t Licht‘.
Een ‘In ’t Licht’-sessie is bedoeld om nieuwe diensten of werkwijzen uit te proberen waarbij je ook werkt met een leervraag. Je verzorgt de workshop/sessie voor de mensen uit onze community op basis van wederkerigheid: de deelnemers worden er ‘rijker’ van en jij verrijkt jouw werk door de feedback die je krijgt op je workshop/sessie.

Schrijfcafé

Het Schrijfcafé is een co-creatie van Droom van Zwolle en Astrid Pol van Taal van je Hart. Elke tweede dinsdag van de maand ben je van harte welkom om te komen schrijven.

Astrid neemt jou en de andere deelnemers mee in de schrijfflow. Dat doet ze speels en liefdevol, met oefeningen die je van hoofd naar hart brengen. Hierdoor ontdek je in het Schrijfcafé altijd iets nieuws, of je nu vaak schrijft of al heel lang niet meer. Het delen van teksten, het luisteren naar elkaar, zorgt voor échte ontmoeting.

Het Schrijfcafé is van 20 tot 22 uur, in Droom van Zwolle. Abonnementhouders van Droom van Zwolle kunnen kosteloos deelnemen.

Astrid Pol is schrijfcoach en abonnementhouder van Droom van Zwolle. Vanuit haar bedrijf Taal van je Hart brengt ze anderen bij wat écht gezegd wil worden. Dat doet ze zowel individueel als in groepen.

Agenda

Wil je weten wanneer er een inspiratiebijeenkomst, In ‘t licht sessie of Droomborrel Inspiratiecafé staat gepland? Kijk even in de agenda.

© Copyright - Droom van Zwolle