• Werk aan je ondernemerschap!

  Breng je idee naar realisatie

Persoonlijke effectiviteit

Loop jij rond met een idee dat je heel graag in de wereld wilt zetten? Weet je alleen niet hoe je dit aan moet pakken? Lijkt het onhaalbaar? Is het spannend? Of ben je wel begonnen, maar stagneer je? Laat je meenemen in de wetmatigheden rondom creatie in een kort begeleidingstraject. Voor de ondernemende professional; al dan niet met een eigen bedrijf.

Aan de hand van een gestructureerde begeleiding word jij geholpen in het scheppingsproces – het creatieproces – van jouw idee. Begeleiding dat jou helpt in dat wat jij van harte wilt realiseren. Wij noemen dat de weg van inspiratie naar realisatie; het proces van ingeving (inspiratie) naar vormgeving (realisatie). Je gaat aan de slag met iets dat jou al langer bezig houdt. Iets in jou dat aan de beurt is om in de wereld gezet te worden. Dat kan gaan over het opzetten van een onderneming of over een dienst die jij wilt aanbieden bijvoorbeeld. Het kan een klein of groot idee zijn. Het idee – in deze zin – is bovenal een ongevraagd initiatief. Jij kunt al heel goed voor je zien dat iemand hier iets aan heeft, dat het betekenis heeft voor de ander. De wereld wordt er immers beter van als ‘dit of dat’ gerealiseerd gaat worden. En jijzelf wordt er blij van als je het nu (eindelijk) gaat doen.

Samenwerken

Wij helpen jou graag om jouw idee in een helder project tot vorm te brengen. Of het nu gaat om een klein of groot project, dat doet er niet toe. Je kunt ervan op aan dat je leert wat een enorme scheppingskracht tot stand komt als je tijdruimte aan jouw idee gaat koppelen en dat je goed zicht krijgt op de stappen die daarin passend zijn. Wij coachen en bemoedigen jou in het maken van concrete stappen, hoe je je talent kunt verbinden aan jouw idee en hoe je om kunt gaan met tegenkracht (dat doorgaans in jezelf zit…), om precies datgene te creëren waar jouw idee over gaat. Na dit begeleidingstraject kun jij een professioneel debuut maken met de realisatie vaan jouw idee!

Ben je nieuwsgierig geworden? En ben je er klaar voor om aan de bak te gaan? Neem dan gauw contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
Bernadet via e-mail: bernadet@droomvanzwolle.nl of bel haar op M: 06 81489055.

Wat deelnemers over dit traject zeggen

“Dat het er niet om gaat hoe goed je bent in iets, maar dat je er toe doet, dat je iets uit te geven hebt, wat dan ook maar!”

Begeleider

Bernadet Haveman “Mensen aanzetten om het beste uit zichzelf en het leven te halen, dat is waar ik warm voor loop. In mijn talent als ‘bezieler’ daag ik mensen en organisaties uit om de dingen te gaan doen die echt bij ze horen, dingen die wezenlijk kloppen.”

Bernadet weet op basis van eigen ervaringen hoe vreugdevol en betekenisvol het is om een idee naar realisatie te brengen. Haar kennis en ervaring rondom creatieprocessen geeft ze graag door; door middel van trainingen, workshops en individuele begeleiding.

“Hoe wil je later terugkijken? Op een avontuurlijk leven waarin je dingen hebt uitgeprobeerd, ergens écht voor bent gegaan? Of op een werkend leven waarin je vooral ‘in the box’ hebt gezeten? Heb jij de moed om ‘out the box’ te gaan? Wij hebben de overtuiging dat als je dingen doet die eigenlijk doodeng voor je zijn het steeds steeds beter met je gaat.”

Praktisch

 • Groepsgrootte
  Maximaal 6 personen.
 • opleidingsniveau
  Om deel te nemen aan dit programma is geen specifieke vooropleiding vereist.
 • Kosten training
  € 600,-


  Hierin is opgenomen:

  3 groepsbijeenkomsten van een dagdeel
  2 individuele coachingsgesprekken
  Mogelijkheid tot tussentijdse begeleiding via e-mail
  Diverse materialen, locatiekosten, catering waaronder koffie/thee en (h)eerlijke lunches

  De prijs is exclusief BTW.

Ik meld mij aan